Til indholdsfortegnelse

Opskrifter  Bagværk

Susanne's Mosters Kage

 

Bund:
4 æg
300 g. melis
lidt vanillesukker
2 dl. mælk
25 g. smør
250 . mel
4 tsk. bagepulver

Låg:
120 g. smør
375 g. brun Farin
100 g. kokosmel
1/2 dl. mælk

Pisk æg, melis og vanillesukker let og luftigt.
Vend forsigtigt mel og bagepulver i.
Opvarm mælk og smør og hæld det rygende varmt i dejblandingen, som omgående hældes i en bradepande.
Bages ved 180 grader i 30-40 minutter

Opvarm imens smør, mælk, farin og kokosmel.
Hældes på bunden når den er bagt, og bag yderligere et kvarters tid.

En herlig kage fra Susannes righoldige arkiv over vagtbagværk. For behagelig afvekslings skyld, så prøv at indtage et glas mørk Rom til denne kage. Kaffe er osse fint.

 

Er dette det samme som Amerikansk Brunsviger?