Til indholdsfortegnelse

Opskrifter  Tilbehør

Leverpostej

 

1 Kg Lever
750 g. Spæk
3 Æg
3 Løg
3 dl. Suppe
5 dl. Piskefløde
50 g. Ansjoser
1 pakke Bacon
80 g Smør
Mel
Salt
Peber
Allehånde
Nelliker
Timian
Laurbær

Skær spækket i skiver og kog det i 1 l. vand sammen med et par laurbærblade, en kvist timian og lidt knust peber i små 10 minutter. Lad det køle lidt af.

Hak spæk, lever, løg og ansjoser gennem kødhakkeren 2 gange.

Lav en opbagning af smør, mel, suppe og fløde.

Tilsæt det hakkede lever og spæk. Rør æggene i massen, et af gangen.

Smag til med salt, peber, allehånde og knuste nelliker.

Hældes i aluforme, læg lidt bacon over, og bag i vandbad i ovn ved 200 grader i  ca. 60 minutter.